Tilaaminen:

Tilaus kannattaa tehdä heti juhlapäivän varmistuttua. Kalenteri täytetään tilausjärjestyksessä ja jotkin päivät saattavat täyttyä hyvinkin nopeasti. Tilaus tehdään ensisijaisesti sähköpostilla info@pilvilinnanleipomo.fi mutta myös viestillä (myös WhatsApp) +(358)407320406.

Ennen tilausta kannattaa tutkailla valikoimaa ja hinnastoa. Tilausviestistä tulisi selvitä noutopäivä, henkilömäärä tai haluttujen tuotteiden määrä ja allergeenit/ruokavaliot. Näin tiedän heti mahtuuko tilaus kalenteriin. Muista yksityiskohdista voimme sopia tämän jälkeen.

Leivonnaiset valmistetaan käsityönä elintarvikehuoneistoksi hyväksytyssä keittiössä kotonani Nokialla. Kaikki tilaukset valmistetaan samassa tilassa, joten huomioithan, että mikäli olet tilannut erikoisruokavalioon sopivan tuotteen (esim. gluteeniton), tuote saattaa hyvästä hygieniasta huolimatta sisältää jäämiä.

Toimitusehdot:

Tilauksen voi perua tai siirtää 6 päivää ennen noutoa. Esim. jos tilaus on sovittu noudettavaksi lauantaina, voi perumisen/siirtämisen tehdä viimeistään maanantaina. Tätä myöhemmistä peruutuksista ja siirroista veloitan asiakasta tilanteen mukaan kattaakseni mahdolliset tilauksesta jo syntyneet kustannukset. Mikäli esim. kakku on täytetty tai sitä valmiimpi, on veloitus 50% tilauksen hinnasta. Tilatusta ja noutamatta jääneestä tuotteesta veloitan koko summan. Toisinaan peruutus tulee ylitsepääsemättömän esteen (esim. oma tai perheenjäsenen sairastuminen) vuoksi leipurin toimesta. Tällainen peruutus ilmoitetaan tilaajalle mahdollisimman ajoissa ja tilaus pyritään ohjaamaan eteenpäin eikä siitä veloiteta mitään. Huomioithan, että en maksa korvauksia tällaisista peruutuksista asiakkaalle.

Nouto ja maksaminen:

Tilaus maksetaan noudon yhteydessä kortilla tai käteisellä (mielellään tasaraha). Tilauksen voi maksaa halutessaan myös laskulla, joka tulee olla maksettuna ennen noutoa. Laskutusta varten tarvitsen asiakkaan nimen ja osoitteen.

Tilaukset noudetaan sovittuna ajankohtana luotani. Noudatathan sovittua ajankohtaa ja ilmoitat viestillä/soittaen +(358)407320406 mikäli siihen tulee muutoksia. Noutoaika on normaalisti juhlapäivän aamuna. Leipomo toimii kotonani, joka on rivitalo. Voit ajaa autolla suoraan oven eteen, jolloin tilaus on helppo siirtää suoraan autoon. Varmista, että ovessa on tarra Pilvilinnan leipomo. Jotkin navigaattorit/kartat ohjeistavat väärälle talolle. Varmistamalla tarran ovessa varmistat, ettet noudolla häiritse naapuria. Välitäthän tiedon myös noutajalle, jos on muu kuin tilaaja.

Luovutuksen jälkeen vastuu kakun oikeaoppisesta säilytyksestä ja kuljetuksesta siirtyy asiakkaalle. Esim. täyte- ja moussekakut säilytetään jääkaapissa (6 astetta tai alle) tarjoiluun saakka. Kuljetuksessa kannattaa huomioida tasainen alusta (auton takatila/jalkatila). Erityisesti kesällä kakut on hyvä suojata kuumalta (kylmälaukut/kylmäkallet jne.), jotta kylmäketju ei pääse katkeamaan.

Pidätän oikeudet muutoksiin.